18.10.2009 г., 20:21 ч.

Приятелството... 

  Поезия » Друга
575 0 0

 

Приятелството е вечно, вечно,

ако сме били приятели добри,

ако то не е било лъжовно,

в себе си запазваш топли спомени.


Приятелите вечно се карат,

а после за пореден път си прощават.

Жертват себе си за другаря,

който услугите ти не забравя.


С приятели прекарваш си весело,

с приятели споделяш времето тъжно.

Но, когато ти си сам на света,

имаш само един приятел - на име Самота.

© Станислава Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??