Една добра звезда по пътя ми се рее.
Приятелю до мен, не чуваш ли, тя пее.
И светлината ù превръща се в радост.
Приятелю, това е мойта младост.
Ела и озари забравените думи,
нестихнали реки, несбъднати лагуни,
отворени очи и парещи надежди.
Приятелю до мен, ах, младост нежна!
Ще бродя с теб, моя любов,
ще търся стих и полет нов.
Една звезда в мен заблестя,
една любов в мен се роди,
че младостта, приятелю, това си ти.
© Зорница Todos los derechos reservados