14 ene 2008, 12:34

Приюти ме 

  Poesía
576 0 18
Приюти ме
в топлата си пазва,
там, където глухарчето цъфти.
Загърни ме
с обичните си длани,
в  дъхавите си треви.
Залюлей ме
с песенни желания,
във очите със синева.
Докосни ме
с пъстроцветните видения.
Мое лято, моя слънчева мечта!

Разлюляна
от мечти и песни.
Скрила
във очите си звезди.
Все при теб
се връщам, лято мило.
Още нося твоите искри.
И разпалвам
твоята жарава.
В мислите
те нося всеки ден.
С теб пречиствам се
във светлината,
дето пазиш в сънищата си за мен.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??