26 mar 2008, 17:43

Признание 

  Poesía » De amor
731 0 2

Признание

 

Нощта, съм сигурен, е лош проводник

на любовни мисли и послания.

Усилията ми остават все безплодни.

Неизпратени са моите желания.

 

Нали знаеш, че нощем тебе сънувам,

че с луната правим си компания?

Докато тя звезите на небето рисува,

душата ми се бори с колебания,

 

дали омагьосан съм аз в заклинание

жаден от твоя дъх все да дишам.

Но неказано остана моето признание,

че стихове до пиянство за тебе все пиша.

© Християн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??