24 jul 2012, 12:51

Признание 

  Poesía » De amor
672 0 6

Казвала ли съм ти някога

колко много те обичам?

Затова, че правиш ме щастлива,

винаги обичана жена.

 

Ласките ти, истински и топли,

ме обгръщат всеки миг.

А сега и думите ти, мили,
разтопиха моето сърце.

 

Ето, днес аз ти го признавам

и пред всичките благодаря,

че обичана се чувствам 

и щастлива съм жена.

 

 

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??