Казвала ли съм ти някога
колко много те обичам?
Затова, че правиш ме щастлива,
винаги обичана жена.
Ласките ти, истински и топли,
ме обгръщат всеки миг.
А сега и думите ти, мили,
разтопиха моето сърце.
Ето, днес аз ти го признавам
и пред всичките благодаря,
че обичана се чувствам
и щастлива съм жена.
© Елена All rights reserved.