6 oct 2011, 21:12

Признание 

  Poesía » Filosófica
387 0 3

                        ПРИЗНАНИЕ

 

                                      Признавам си!

     И аз обичам да се заигравам

              с капризната блондинка

                            Госпожица Ирония...

     Правя го, но без да забравям,

               че хапливата госпожичка

                                            е дъщеря

     на Пани Малка Злобичка

     и на Монсеньор Високо Мерие!

     Правя го, но с такт

                                   и при Условие,

     че в игрите ни

           не трябва да проблесва

                  опасното ù Родословие...

 

 

                     ЗА СТО ГОДИНИ!

 

     От Плеяда именити и почтени

                        на Съвременна България

                                                  Градители,

     за сто години

     във гнеаздото българско излюпи се

                      освирепяло ято

                                             от Грабители...

© Петър Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Отново се съгласих с теб!
    Въпросът е КОГА, ТОЗИ НАРОД ЩЕ ПРОГЛЕДНЕ?
    Харесват ми стиховете ти, защото казваш нещата така, както са!
  • Жалкото е, че "богопомазаните " не само ограбиха България, но и десетилетия отклоняват страната от нормалния път на развитие. Това е престъпление, за което И съдът в Хага е недостатъчен !
  • " за сто години във гнездото българско излюпи се освирепяло ято от Грабители..." ДА!
    Браво, Петър!
Propuestas
: ??:??