27 jul 2008, 22:45

Признание 

  Poesía » De amor
869 0 7

Очите ти са като небето

Безбрежно сини и дълбоки

И взира се във тях момчето

Чийто поглед за любов говори

А там не може да открие

Мечта надежда или тайна

Там има радост от живота

Ефирна нежна и омайна

© Петко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??