27.07.2008 г., 22:45 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
837 0 7

Очите ти са като небето

Безбрежно сини и дълбоки

И взира се във тях момчето

Чийто поглед за любов говори

А там не може да открие

Мечта надежда или тайна

Там има радост от живота

Ефирна нежна и омайна

© Петко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??