Jul 27, 2008, 10:45 PM

Признание 

  Poetry » Love
909 0 7

Очите ти са като небето

Безбрежно сини и дълбоки

И взира се във тях момчето

Чийто поглед за любов говори

А там не може да открие

Мечта надежда или тайна

Там има радост от живота

Ефирна нежна и омайна

© Петко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??