17 ene 2008, 14:28

Признание 

  Poesía
810 1 9

Две тютюневи длани и в тях

лист, молив и димяща цигара.

Много смелост - родена от страх.

Много обич - премъдра и стара.

 

Нямам нищо… Какво да ти дам?

И звезда даже в шепите нямам.

Ти ме гледаш - безмълвен и сам.

 На дланта ти - сърцето ми само!

© Василена Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??