Две тютюневи длани и в тях
лист, молив и димяща цигара.
Много смелост - родена от страх.
Много обич - премъдра и стара.
Нямам нищо… Какво да ти дам?
И звезда даже в шепите нямам.
Ти ме гледаш - безмълвен и сам.
На дланта ти - сърцето ми само!
© Василена Костова Всички права запазени
Поздрави!
Ники