Jan 17, 2008, 2:28 PM

Признание 

  Poetry
808 1 9

Две тютюневи длани и в тях

лист, молив и димяща цигара.

Много смелост - родена от страх.

Много обич - премъдра и стара.

 

Нямам нищо… Какво да ти дам?

И звезда даже в шепите нямам.

Ти ме гледаш - безмълвен и сам.

 На дланта ти - сърцето ми само!

© Василена Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??