22 jun 2010, 13:19

Признание 

  Poesía » De amor
855 0 15

Признание

 

Аз винаги живея покрай теб.

Обичам да те гледам отдалече.

И може само случаят нелеп

или внезапна смърт да ми попречи.

 

Да спра да съм от страсти обладан

и себе си да търся в същността ти.

Не е любов това. Това е блян

по скритата човещина в нещата.

 

Не ми е крив за нищо тоя свят

и съм му благодарен, че живея.

Докато те обичам, съм богат...

Ах, как не ми се ще да обеднея!

 

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??