Призрачни сенки
се лутат в мъглата.
Спомени стари
обсебват душата.
Пареща болка
в гърдите напира.
Треперят ръцете.
Сълзите не спират.
Забравени чувства
в мрака възкръсват.
Паяжини стари
умело разкъсват.
Отминали страсти
приканват към Ада.
Сърцето отчаяно
търси пощада.
Призрачни сенки
потъват в наслада .... .
© Малена Todos los derechos reservados