22 мая 2016 г., 21:56

Призрачни сенки 

  Поэзия
779 0 3

Призрачни сенки

се лутат в мъглата.

Спомени стари

обсебват душата.

Пареща болка

в гърдите напира.

Треперят ръцете.

Сълзите не спират. 

Забравени чувства

в мрака възкръсват.

Паяжини стари

умело разкъсват.

Отминали страсти

приканват към Ада.

Сърцето отчаяно 

търси пощада.

Призрачни сенки

потъват в наслада .... .

© Малена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??