22.05.2016 г., 21:56 ч.

Призрачни сенки 

  Поезия
774 0 3

Призрачни сенки

се лутат в мъглата.

Спомени стари

обсебват душата.

Пареща болка

в гърдите напира.

Треперят ръцете.

Сълзите не спират. 

Забравени чувства

в мрака възкръсват.

Паяжини стари

умело разкъсват.

Отминали страсти

приканват към Ада.

Сърцето отчаяно 

търси пощада.

Призрачни сенки

потъват в наслада .... .

© Малена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??