Живеех в свят изпълнен с тъга
и не виждах нищо друго освен сивота.
В началото ми беше трудно,
но стана познатото задушно.
Един ден се сблъсках с теб
и мрачният ми елек,
се изпари с първия поглед.
Цветовете започнаха да нахлуват,
чувствата да бушуват.
Светът ми стана пъстър
и с любовния нож остър,
унищожихме мрачния шедьовър.
© К. И. Александрова Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Любящите хора живеят в свят, пълен с обич. Враждебните хора - в свят, пълен с омраза. Същия свят. »