7.08.2020 г., 14:18 ч.

Пробивът на любовта 

  Поезия » Любовна, Философска
891 0 0

Живеех в свят изпълнен с тъга

и не виждах нищо друго освен сивота.

 

В началото ми беше трудно,

но стана познатото задушно.

 

Един ден се сблъсках с теб 

и мрачният ми елек,

се изпари с първия поглед.

 

Цветовете започнаха да нахлуват,

чувствата да бушуват.

 

Светът ми стана пъстър

и с любовния нож остър,

унищожихме мрачния шедьовър.

© К. И. Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??