14 mar 2010, 18:05

Пробудена 

  Poesía » De amor
734 0 10

Пробудена

 

Очите от портрета смеят се...

Но скръб немилостиво плисва –

вина-лавина ме притиска,

а спомените-битници

в кошмари безвременни реят се.

                                  

Самотно зъзнат вейки брулени.

Снежинки мраз унесено върти.

В душата-скитница

безкрайната нежност боли

от  силната обич пробудена...

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??