25 dic 2022, 13:26

Пробуждам се... 

  Poesía » De amor, Otra
610 3 6

Пробуждам се... Ненужна е почивка.

Явление си ти новородено

и силата ти нежна откровено

целува ме с надежда и с усмивка.

 

И силата ти нежна откровено

очите ми отваря за живот,

и чудният нектар от звезден плод

от шепите ти пия съкровено.

 

И чудният нектар от звезден плод

зажарва сладко моя дух сега.

Рисувам сред лазурен небосвод

за тебе с пъстроцвят сърце- дъга.

 

И любовта не е една река,

а океан безбрежен все така.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??