Пробуждам се... Ненужна е почивка.
Явление си ти новородено
и силата ти нежна откровено
целува ме с надежда и с усмивка.
И силата ти нежна откровено
очите ми отваря за живот,
и чудният нектар от звезден плод
от шепите ти пия съкровено.
И чудният нектар от звезден плод
зажарва сладко моя дух сега.
Рисувам сред лазурен небосвод
за тебе с пъстроцвят сърце- дъга.
И любовта не е една река,
а океан безбрежен все така.
© Асенчо Грудев Все права защищены