2 mar 2014, 19:04

Пробуждане 

  Poesía » De amor
562 0 0

      Пробуждам се сама в тишината,

      стон и вик процепват тишината.

      Сърцето ми в едно с твойто да се слее,

      душата за твоята копнее.

 

      Ръката ми в твоята ще потъне,

      дъхът ми ще отнемеш безвъзвратно

      и мойто тяло с твойто ще се слее, макар

      да съм частица в тъмнината.

 

     Умирам и се раждам всеки път,

     дъхът ти моя да погуби,

     безмилостно да ме погубиш и този път,

     но пак ще се родя със светлината.

 

© Светослава Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??