17 oct 2008, 0:05

Пробуждане 

  Poesía » Otra
457 1 3
          Пробуждане

(Носталгия по пролетта)

               ***

Събуждам се от своя сън,
щастливо очарована от утринта
и чувам някакъв прекрасен звън,
това е то, настъпва пролетта!

Пробуждат се зелените треви,
напъпват розови цветчета
и ето, в мен нахлуват пролетни мечти,
като във приказка с безброй звънчета!!!

Това е чудо тъй голямо,
да виждаш слънце и цветя,
да вдишваш аромата на трева
и да усещаш дивна красота!!!

                                  

© Руми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Пролетта е любимият ми сезон! Благодаря ти за приятната емоция, която изпитах, докато го четях...
  • Стана ми пролетно на душата, Руми!
    Поздравчета!
Propuestas
: ??:??