27 mar 2008, 13:56

Продадох си усмивките на слънцето 

  Poesía
1203 0 30

Продадох си усмивките на слънцето,

а говора загубих от отричане.

Мислите заплетоха молитвите,

за вчерашното ти обичане.

 

 

Някъде душите се изгубиха,

някъде из дългото пътуване.

Сякаш любовта сами погубиха,

със отдаденото си тъгуване.

 

 

Дъждът сега рисува по очите ми,

а миглите окапаха от чакане.

Тръгнаха да скитат и сълзите ми,

изнервени от неговото тракане. 

 

© Пламена Добрева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??