27 мар. 2008 г., 13:56

Продадох си усмивките на слънцето 

  Поэзия
1201 0 30

Продадох си усмивките на слънцето,

а говора загубих от отричане.

Мислите заплетоха молитвите,

за вчерашното ти обичане.

 

 

Някъде душите се изгубиха,

някъде из дългото пътуване.

Сякаш любовта сами погубиха,

със отдаденото си тъгуване.

 

 

Дъждът сега рисува по очите ми,

а миглите окапаха от чакане.

Тръгнаха да скитат и сълзите ми,

изнервени от неговото тракане. 

 

© Пламена Добрева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??