27.03.2008 г., 13:56 ч.

Продадох си усмивките на слънцето 

  Поезия
1196 0 30

Продадох си усмивките на слънцето,

а говора загубих от отричане.

Мислите заплетоха молитвите,

за вчерашното ти обичане.

 

 

Някъде душите се изгубиха,

някъде из дългото пътуване.

Сякаш любовта сами погубиха,

със отдаденото си тъгуване.

 

 

Дъждът сега рисува по очите ми,

а миглите окапаха от чакане.

Тръгнаха да скитат и сълзите ми,

изнервени от неговото тракане. 

 

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??