8 mar 2017, 16:22

Продължение......, 

  Poesía » Civil, Formas graves
402 0 0

116/Такъв е облика на село.

Събуждаме се сутринта

и хващайки бастуна смело,

показваме се на света.

Щом вземем  хляба и млекото,

Прогонваме за деня „злото”.

След туй доматите поим...

На хлад във къщи си стоим

и яденето там ни чака...

Ядем и лягаме да спим,

това е нейде към „един”,

Живата малко ще почака!

А щом към пет повее хлад,

за новини ни идва глад!

 

© Hristo Slavov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??