8.03.2017 г., 16:22 ч.

Продължение......, 

  Поезия » Гражданска, Строги форми
399 0 0

116/Такъв е облика на село.

Събуждаме се сутринта

и хващайки бастуна смело,

показваме се на света.

Щом вземем  хляба и млекото,

Прогонваме за деня „злото”.

След туй доматите поим...

На хлад във къщи си стоим

и яденето там ни чака...

Ядем и лягаме да спим,

това е нейде към „един”,

Живата малко ще почака!

А щом към пет повее хлад,

за новини ни идва глад!

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??