31 ago 2013, 22:24

Проглеждане 

  Poesía » De amor
486 0 0

         ПРОГЛЕЖДАНЕ

 

Не  ми омръзна да тичам след тебе

и празни надежди насън да крада.

Все си мисля, оставаш моя жребий. 

Макар че сърцето изгаря на клада...

 

Обичта по тебе раздавам с шепи.

Закован съм - оставаш моя кръст,

а очите ти защо остават слепи.

 

Ще прогледнеш, когато стана пръст...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??