Aug 31, 2013, 10:24 PM

Проглеждане 

  Poetry » Love
485 0 0

         ПРОГЛЕЖДАНЕ

 

Не  ми омръзна да тичам след тебе

и празни надежди насън да крада.

Все си мисля, оставаш моя жребий. 

Макар че сърцето изгаря на клада...

 

Обичта по тебе раздавам с шепи.

Закован съм - оставаш моя кръст,

а очите ти защо остават слепи.

 

Ще прогледнеш, когато стана пръст...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??