7 oct 2015, 7:56

Прогони скръбта 

  Poesía » De amor
358 0 3

                                                                       Прогони скръбта

 

 

Докосна душата ми нежна

не мога да живея в мрака.

Имам нужда от тебе! Аз съм тъжна

научи ме да обичам, сърцето ще чака.

 

Научи ме да обичам тихо и кротко

не искам да изгарям от любов и страст

докосни душата ми и да усетя сластно

да получа целувка със сласт.

 

Една целувка сладостна дължа на тебе

в ушите ми пищи тишината и изгарям

колко много ми липсваш знае едно небе

да липсваш ми и сто пъти го повтарям.

 

Моето ненаситно сърце все иска

да живее, да жадува за сърцето мъжко

докосна сърцето ми от вълните се пръска.

Как по-малко да те обичам? Много е тежко.

 

Докосна сърцето, да и си отиде

не питаш как изкарах нощта

имам нужда да дойда, а ти ме предаде

имам нужда да прогоня скръбта.

 

 

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??