15 jun 2007, 21:43

Проклинам те  

  Poesía
501 0 3

Дойде денят, в който те проклех.
Проклинам те - на самота и тъга.
Жестокостта ти към мен
без граници бе.
За миг не се поколеба -
унизи ме до смъртта.
Да ти простя?!
По-добре да умра.
Проклет да си -
за злобата и ненавистта,
които ми причини.
Проклинам те и себе си проклинам,
ако пореден шанс ти дам.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??