15.06.2007 г., 21:43 ч.

Проклинам те  

  Поезия
476 0 3

Дойде денят, в който те проклех.
Проклинам те - на самота и тъга.
Жестокостта ти към мен
без граници бе.
За миг не се поколеба -
унизи ме до смъртта.
Да ти простя?!
По-добре да умра.
Проклет да си -
за злобата и ненавистта,
които ми причини.
Проклинам те и себе си проклинам,
ако пореден шанс ти дам.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??