1 feb 2013, 11:02

Пролет 

  Poesía » Del paisaje
500 0 1

Идеш пролет,

идеш тъй красива, жизнерадостна!

Радвай хората напред, за да ти се радват и обичат много.

Волни птички пеят, пискат и се радват.

Есен дойде ли, ти изчезваш,

хората спират да ти се радват.

И ти оставаш пак сама,

със спомена за пролетта.

© Давид Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??