Feb 1, 2013, 11:02 AM

Пролет 

  Poetry » Landscape
499 0 1

Идеш пролет,

идеш тъй красива, жизнерадостна!

Радвай хората напред, за да ти се радват и обичат много.

Волни птички пеят, пискат и се радват.

Есен дойде ли, ти изчезваш,

хората спират да ти се радват.

И ти оставаш пак сама,

със спомена за пролетта.

© Давид All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??