1.02.2013 г., 11:02 ч.

Пролет 

  Поезия » Пейзажна
571 0 1

Идеш пролет,

идеш тъй красива, жизнерадостна!

Радвай хората напред, за да ти се радват и обичат много.

Волни птички пеят, пискат и се радват.

Есен дойде ли, ти изчезваш,

хората спират да ти се радват.

И ти оставаш пак сама,

със спомена за пролетта.

© Давид Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??