Цвете мое и любимо,
разтваряш си цветовете и ме вдъхваш със живот.
Дърво мое, тъй скъпоценно,
накланяш си клоните и мисля, че стигат до небето.
Гора моя и изворът на прелестта,
омайваш ме с твоята тишина.
Цветя, дървета и гори, разкрийте вашите красоти,
ето стигна пролетта,
предайте ми радостта!
© Косара Коцева Todos los derechos reservados