17 мар. 2013 г., 10:08

Пролет 

  Поэзия » Другая
393 0 0

Цвете мое и любимо,

разтваряш си цветовете и ме вдъхваш със живот.

Дърво мое, тъй скъпоценно,

накланяш си клоните и мисля, че стигат до небето.

Гора моя и изворът на прелестта,

омайваш ме с твоята тишина.

Цветя, дървета и гори, разкрийте вашите красоти,

ето стигна пролетта,

предайте ми радостта!

© Косара Коцева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??