20 jun 2007, 10:42

Пролет 

  Poesía
666 0 6

Пролет

17.05.2007

 

Облечи ме в пролетен цвят

като ябълка в бели сюрпризи.

Облечи ме в покой непознат.

Облечи ме и после иди си.

И за миг не поглеждай назад,

не задавай въпроси човешки.

Гол е бил този пролетен свят,

а цветчетата толкова тежки...

Затова облечи ме в сюрпризи,

не в коприна и лен снежнобял.

Облечи ме с вкуса си да дишаш,

с мисълта как щастлив си живял.

И не гола ще тръгна тогава

срещу погледи вперени в мен,

а облечена в нежна проява

на чаровния пролетен ден...

© Надя Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??