24 mar 2009, 21:48

Пролет 

  Poesía » Para niños
3130 0 3

 

ПРОЛЕТ

 

Когато племенникът ми дойде да живее с мен открих, че много харесва стихотворения. Научаваше ги много бързо и заради него написах една поредица малко глупави стихотворения. Понеже дойде пролетта, реших да публикувам едно от тях.

Честита пролет!!!

 

 

 

След зимата идва тя,

братовчедка е на есента,

това е пролетта -

на лятото е сестра.

 

Има зелена премяна,

свежа и благоуханна.

Идва цялата засмяна

в топла светлина обляна.

 

Пълни ручейчета и рекички,

тя събужда всичките тревички,

глези малките сърнички

и довежда пойни птички...

 

© Диди Ф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??