26 feb 2008, 7:20

Пролет е 

  Poesía
1538 0 13

ПРОЛЕТ  Е

 

Пролетна въздишка звъни

във душата ми.

Пролетна надежда чука

на вратата ми.

Пролетна молитва шепна

за децата ми.

Пролетна усмивка пращам

на приятели.

Пролетно, лудо тича

сърцето ми.

Пролетни песни летят

с мечтите ми.

 

Пролет е.

 

 

© Лилия Велчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??