Feb 26, 2008, 7:20 AM

Пролет е 

  Poetry
1322 0 13

ПРОЛЕТ  Е

 

Пролетна въздишка звъни

във душата ми.

Пролетна надежда чука

на вратата ми.

Пролетна молитва шепна

за децата ми.

Пролетна усмивка пращам

на приятели.

Пролетно, лудо тича

сърцето ми.

Пролетни песни летят

с мечтите ми.

 

Пролет е.

 

 

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??