26.02.2008 г., 7:20 ч.

Пролет е 

  Поезия
1537 0 13

ПРОЛЕТ  Е

 

Пролетна въздишка звъни

във душата ми.

Пролетна надежда чука

на вратата ми.

Пролетна молитва шепна

за децата ми.

Пролетна усмивка пращам

на приятели.

Пролетно, лудо тича

сърцето ми.

Пролетни песни летят

с мечтите ми.

 

Пролет е.

 

 

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??