8 feb 2013, 14:39

Пролет е, щом птици от очите ни излитат 

  Poesía » Otra
1443 1 3

На пролетен език мълчиш

и събличаш душата си -

вятър по вятър,

птица по птица.

Пулсът на цветята

взривява пръстта.

Какво чакаш -

разпролети ме и мен.

Сега.:)

© Десислава Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??