Feb 8, 2013, 2:39 PM

Пролет е, щом птици от очите ни излитат 

  Poetry » Other
1441 1 3

На пролетен език мълчиш

и събличаш душата си -

вятър по вятър,

птица по птица.

Пулсът на цветята

взривява пръстта.

Какво чакаш -

разпролети ме и мен.

Сега.:)

© Десислава Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??