8.02.2013 г., 14:39 ч.

Пролет е, щом птици от очите ни излитат 

  Поезия » Друга
1392 1 3

На пролетен език мълчиш

и събличаш душата си -

вятър по вятър,

птица по птица.

Пулсът на цветята

взривява пръстта.

Какво чакаш -

разпролети ме и мен.

Сега.:)

© Десислава Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??