10 abr 2009, 7:47

Пролет и живот 

  Poesía » Otra
676 0 9

Немито небе светлината цеди.

Земята несвикнало диша.

Сякаш съм в градската болница

и

утре ще ме изпишат.

 

Ще тръгна полека, с малък вързоп

към автобусната спирка.

А животът от ниско крайпътно дърво

като кос ненадейно подсвирква.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??