Полето е като родопски губер,
в небето сякаш люляци цъфтят.
Усещам се по-млада и по-хубава,
и нещо тайно ме зове на път.
С тревата избуявам всеки ден
и ручеи в душата ми извират.
А слънцето с усмивка на дете
от сребърни лъчи венец ми свива.
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados
Благодаря ви!
Светли и успешни дни ви пожелавам!