15 мая 2008 г., 00:45

Пролет в душата ми 

  Поэзия » Пейзажная
1430 0 17

Полето е като родопски губер,

в небето сякаш люляци цъфтят.

Усещам се по-млада и по-хубава,

и нещо тайно ме зове на път.

 

С тревата избуявам всеки ден

и ручеи в душата ми извират.

А слънцето с усмивка на дете

от сребърни лъчи венец ми свива.

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??